Yritystarina

Olipa kerran ihan tavallinen, työstään pitävä duunari, joka sairastui äkillisesti ja menetti työkykynsä, hetkittäin jopa elämän ilonsakin, muttei lopulta koskaan täysin toivoa eikä taistelutahtoaan...

 

Tämä vuonna 2018 perustettu yhden naisen yritys sai siis alun perin syntynsä vuosia elämää lamanneista kivuista, luopumisista, toistuvista pettymyksistä ja uuden suunnan epätoivoisesta etsinnästä. Se syntyi taisteluista, hyväksynnästä, läheisten arvokkaasta tuesta ja rohkaisusta, lukuisista yksin vietetyistä hetkistä luonnon syleilyssä, sekä arjen pienistä, hennoista toivon kipinöistä - uuden alun kipinöistä, jotka herättivät minussa jälleen elämän liekin, uutta oivallusta ja uskoa itseeni. Uskoa siihen, että minulla on vielä maailmalle paljon annettavaa, ja että jos minä tästä kaikesta uusille siivilleni Feenix-linnun lailla nousen, onnistuu se muiltakin. Näistä elementeistä rakentui siis se vahva "alkuhiillos" uudelle suunnalleni: syvällisen kohtaamisen, kuulluksi ja nähdyksi tulemisen, parantavan kosketuksen sekä luontoyhteyden voimaan uskovaan tekemiseen - GreenWings -palveluihini, minulta Sinulle!

Yrittäjä tarinan takaa...

Minä, Niina Liimatainen, GreenWings-palveluiden monialayrittäjä tarjoan Sinulle siis kaikkea tältä sivustolta löytyvää - Green Care -ideologian pohjalta. Kaikessa tekemisessäni haluan tulla muistetuksi ihmisenä, joka näkee, kuulee ja kohtaa asiakkaansa siten, että nämä kokevat olevansa turvassa, aidosti välitettyjä ja huomioituja kaikkine tarpeinensa. Että kohtaamisemme myötä asiakkaan huolireppu on selvästi keventynyt, seuraava hetki ja huominenkin tuntuvat jo vähän valoisimmilta, ja toivon kipinä oman tilanteen kohenemisesta on syttynyt. Ja että rentouttavissa hierontahoidoissa asiakkaan on myös helppoa olla, pysähtyä ja päästää pieneksi hetkeksi irti kaikesta, antaa itselleen luvan laskeutua rentouden syleilyyn, ja kokea sen jälkeen olonsa sekä voimaantuneeksi että levolliseksi yhtä aikaa. 

Palveluissani ammennan asiakkaideni hyväksi kaiken vuosien varrella karttuneen ammatillisen osaamiseni, asiantuntijuuteni ja työkalut niin sosiaalialalta kuin muustakin asiakaspalvelutyöstä (hotelli-, ravintola- ja luonto-ala, kosketus ja hieronta). Sydämeltäni olenkin auttaja, suunnannäyttäjä, luonnon hyvinvointivaikutuksia syvästi arvostava ja hyvää ruokaa rakastava turvan ja toivon antaja - iloa ja huumoria unohtamatta. Kuinka voisin siis palvella Sinua? 

Oheinen Hyvisfoorumin juttu tiivistää melko hyvin nykyistä palvelutarjontaani:   Lue artikkeli

Ja mikäli Green Care -ideologia ei ole Sinulle vielä tuttu, voit lukea siitä lisää täältä:   Green Care 

 

Taustakoulutukseni vielä siitä kiinnostuneille: Sosionomi (AMK, luovat terapeuttiset toiminnot), Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ADHD- / neuropsykiatrinen valmentaja, Luonto-ohjaaja, Brain Relief®- & Auvo®-hoitaja, Kuumakivi-hieroja, Tuntologi®, Hyvinvointipalvelujen kehittäjä (TKEAT) sekä YO-Hotelli- ja ravintolaesimies + lukuisia muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia

 

Niina

"En halua elämäni lopussa huomata eläneeni ainoastaan sen pituutta. Haluan elää myös sen koko leveyden".

- Diane Ackerman -

Patrikin LOGO,PIENI!

Miksikö siivet?

Oikeastaan nuo edellä kuvatut yritykseni taustatarina ja tavoitteeni asiakaspalvelijana tähän kysymykseen jo vastaavatkin. Green Care -ideologia - Luontoyhteyden vaaliminen - puolestaan kulkee kaiken tekemiseni taustalla, ja nämä kaikki yhdessä ilmentyvät sitten yritykseni visuaalisessa ilmeessä, kuvastaen toivon mukaan syvintä ajatustani onnistuneesta palvelusta: vilpittömästi sydämestä kumpuava ja toista arvostava kohtaaminen synnyttää ihmisessä aina uutta kasvua ja lopulta myös uudet siivet, jotka kantavat häntä entistä vahvemmin kohti omien arvojen ja "oman minän" näköistä elämää. Haluankin tarinallani kannustaa ja rohkaista kaikkia haaveilemaan isosti, uskomaan unelmiinsa ja tekemään niitä näkyviksi. Sillä vain sitä kautta ne vielä jonain päivänä tulevat todeksi - vaikka sitten yksi pieni pala kerrallaan.

Jos minä pystyin saavuttamaan unelmani, sinäkin pystyt! Ja minä voin auttaa sinua siinä.

(viereinen kuva: PapeMedia)

Tutustu palveluihini tarkemmin täältä:

Palvelut

 

 "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin – tärkeimpiä asioita ei näe silmillä".

- Antoine De Saint-Exupéry -