Brain Relief® -hoito on Suomessa kehitetty hoitomuoto, joka yhdistelee vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita sekä uusia oivalluksia integroiden ne tarkoin valittuun musiikkiin.

Brain Relief® tarjoaa rasittuneelle mielelle ja keholle keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Brain Relief® -hoito sopii kaikille perusterveille aina lapsista senioreihin. Sinulla ei siis tarvitse olla mitään tiettyjä vaivoja tai kolotuksia, vaan hoitoon voit tulla ihan vain rentoutumaan - olemaan ja nauttimaan! Hoitoa EI kuitenkaan voida tehdä, jos Sinulla on kuumetta, aktiivinen tulehdustila elimistössä, raskaat syöpähoidot meneillään, tai käytössäsi on hyvin vahva psyykelääkitys. Hoito on turvallinen ja rentouttava kokemus muutoin myös syöpäpotilaille ja leikkauksista toipuville, sillä hoito suunnitellaan heille aina erityisen huolella ennakkoon yksilöllisesti. Jos kuitenkin epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidolle, tarkista asia lääkäriltäsi. Muussa tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä, niin arvioimme tilannetta yhdessä, mikäli Sinua joku asiassa vielä mietityttää.

Erityisen hyvin Brain Relief® -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa, ja se sopiikin siksi erinomaisesti esim. työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille aikuisille ja nuorille. Hoidettavat ovat kertoneet mm. saaneensa BrainRelief® -hoidosta ensimmäistä kertaa elämässään kokemuksen todella syväluotaavasta rentoutumisen tilasta, helpotusta ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, päänsärkyihin, migreeniin, monenlaisiin kiputiloihin sekä nukahtamis- ja univaikeuksiin. Osa hoidettavista on kuvaillut myös hoidon jälkeistä voimakasta energisyyden ja keveyden kokemusta, unimaailman aktivoitumista sekä mielensä kirkastumista elämän kiperissä valintatilanteissa. 

Brain Relief® -hoito kestää 50min, mutta käyntiin kannattaa varata sen päälle vielä n.20min tilanteesi alkukartoitukseen ja hoidon jälkeisten tunnelmien purkuun. Hoito tehdään aina vaatteet päällä selinmakuulla hoitopöydällä. Jalassa on hyvä olla ohuet sukat ja ohuehkot pitkät housut, jotta jalkojen käsittely onnistuu ja tuntuu tehokkaammin. Samoin ohut ja mielellään lyhythihainen/hihaton, kaulalta avoin pusero on hoidon kannalta paras. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, hartiat, yläselkää, kädet ja jalat. Korut riisutaan pois hoidon ajaksi, ja hiukset pidetään avoinna (muotoilutuotteet ja ”takut” on hyvä harjata pois tai tulla puhtain hiuksin). Hoito sopii toki yhtä hyvin myös kaljuille ja hyvin lyhythiuksisille! Hoitovaikutusten maksimoimiseksi olisi hyvä, jos voisit rauhoittaa loppupäivän niin, ettei Sinun tarvitse heti kiirehtiä kovin stressaaviin töihin tai tehtäviin. Myöskään autoilua ei ihan heti suoraan hoidon jälkeen suositella, koska syvärentoutus voi heikentää huomiokykyä liikenteessä.

Brain Relief® -hoito vaikuttaa tehokkaasti yleensä jo yhdellä hoitokerralla. Kolmen hoitokerran sarjan on todettu kuitenkin tuovan pysyvämpää helpotusta asiakkailla, jotka kärsivät kroonisista vaivoista, ja joilla jo ensimmäinen hoito on niitä helpottanut. Säännöllisiä hoitoja ei sinänsä tarvita, mutta halutessaan hoidossa saa toki käydä rentoutumassa vaikka viikoittain! Brain Relief® -hoidosta voit lukea lisää täältä:  www.brainrelief.fi

Tervetuloa Metsähoitolaani!

Olet sydämellisesti tervetullut siis pysähtymään arjen kiireen ja suorituspaineiden keskellä, hemmottelemaan itseäsi ihanalla syvärentoutuksella "Metsähoitolaani" (kuvassa) Kuopion Haapaniemelle osoitteeseen Aseveljenkatu 4. Tilat ovat katutasossa, ja tien toisella puolella on 4 tunnin parkkikiekollinen pysäköintialue. Oheisesta linkistä pääset tutkimaan sijaintia tarkemmin: Karttaan

Nopeiten varaat oman aikasi sähköisesti VELLO-ajanvarausjärjestelmästä, joka löytyy tämän sivuston yläpalkista kohdassa Ajanvaraus, tai suoraan oheisesta linkistä:

 Varaa nyt

Mikäli sopivaa aikaa ei ajanvarausjärjestelmästä kuitenkaan sattuisi löytymään, ota silloin suoraan yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston Yhteydenotto -lomakkeen kautta. Voit myös ilahduttaa läheisiäsi tällä syvärentouttavalla Brain Relief® -hoidolla LAHJAKORTIN muodossa. Ja mikäli oikein hoidosta innostut ja haluat siitä maksimaalisen hyödyn, tarjolla on nyt myös 3-kerran sarjahoito-kortteja!

MUUTOSVALMENNUS & Brain Relief® -yhdistelmähoitoni on suunnattu juuri Sinulle, joka koet elämäntilanteesi, stressi- ja/tai ahdistusoireesi mahdottomina ratkaista yksin, mutta et halua/voi sitoutua pitkiin terapiaprosesseihin, ja toisaalta pitkä sairauslomakin pelottaa. Voit siis yhdistää Brain Relief® -hoitokäyntiisi tämän terapeuttisen, toiminnallisia mielen hallinnan menetelmiä hyödyntävän valmennuksen, ja itse myös päätät, kuinka monta tällaista tuokiota haluat. 

Psst! Kävitkö jo hoidossani? Olisi ihanaa, jos vielä antaisit palautetta kokemuksistasi hoidosta ja havainnoistasi sen jälkeen. Palautelomakkeelle pääset suoraan tästä linkistä: Jätä palaute

 

 

METSÄHOITOLA, Aseveljenkatu

Tyytyväiset asiakkaat