Ohjelmalliset hyvinvointipalvelut

AIKUISTEN NAISTEN RETRIITIT

HYVINVOINTI-RETRIITIT Aikuisille Naisille

Laatuaikaa Itsetutkiskelulle Aikuisille Naisille  - erilaisilla teemoilla ja toiminnallisilla osuuksilla varustettuja viikonloppu-retriittejä luonnon helmassa hiljentyen.

Yksin ja yhdessä muiden "siskojen" kanssa pääset kerrankin "valmiille" ilman ruuanvalmistus- ja tiskivuoritaakkoja, rentoudut ja päästät hetkeksi irti koti-/työelämän arjesta, löytöretkeilet itseesi, saat työkaluja oman elämäsi ja valintojesi tarkasteluun, unelmiesi tavoitteluun sekä elämän suuntasi kirkastamiseen, ja voit myös ehkä päästää irti jostain, mikä ei enää palvele tarkoitustaan. Retriittejä tullaan järjestämään näihin liittyen eri teemoilla, joten syvennät kulloisillakin saamillasi työkaluilla matkaasi oman sisimpääsi ja annat samalla tilaa uusille oivalluksille. Tilaa retriiteissä on sekä yhteisille keskusteluille, ohjatulle toiminnalle, että myös omaan rauhaan vetäytymiselle - Sinä päätät, minkä verran itsestäsi jaat, ja miten tämän viikonlopun itsellesi hyödynnät! Retriitit toteutetaan Saittajärven Helmessä, Karttulan Syvänniemellä, jossa myös GW-palvelut nykyään sijaitsee. Kuvagalleriasta voit saada jo hieman esimakua siitä, millaisessa miljöössä tulemme yhteisiä hetkiä viettämään.

Lisätietoa ajankohtaisista retriiteistä löydät aina GW-palveluiden SOME-kanavista, joten ne kannattaakin ottaa seurantaan. Voit tutustua esimerkkeinä kesän ja syksyn 2023 päiväretriitteihin alla olevien esittelyiden kautta.

Löytöretki Itseen -retriitti, esittely: LÖYTÖRETKI...Dia1.PNG
LÖYTÖRETKI...Dia2.PNG & Dia2.JPG

Irti päästämisen retriitti, esittely: Irti pääst...DIA1..png &
IRTI P._Dia2.PNG

Suuntaa etsimässä -retriitti, esittely: SUUNTAA...Dia1.PNG &
SUUNTAA...Dia2.PNG 

Myös v.2024 tarjolle tuleviin retriitteihin esittelyt ja suorat ilmoittautumislinkit löydät täältä. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi aina tarkemman päiväohjelman, kohteen sijainnin reittiohjeineen sekä maksuohjeet. Luethan tarkkaan myös tapahtumien yleiset varaus- ja peruutusohjeet. Tavoitteena on järjestää retriittejä jatkossa säännöllisin väliajoin, myös eri vuodenaikoina, sekä myöhemmin tulevaisuudessa majoituskapasiteetin mahdollistaessa koko viikonlopun kestävinä. Voit myös itse esittää sähköpostitse TOIVEEN, mitä haluaisit retriitissä käsiteltävän! Paneudun jokaiseen toiveeseen taatusti huolella, ja vastaan myös toiveen esittäjille. 

 

Tai HEI: oletko itse kenties jonkun tapahtuman organisaattori ja etsit Teille toteuttajaa / sisältöä retriittiinne? Olen valmiina siirtämään tällaisen tapahtuman myös tarvittaessa johonkin toiseen osoitteeseen. Klikkaa silloin tästä:  Pyydä tarjous

 

Mini-RETRIITIT naisporukoille

Sinulle ja ystävillesi valitsemaanne omaan kohteeseen (esim. omalle tai vuokraamallenne kesämökille) toiveidenne mukaisesti räätälöity yhden tai puolikkaan päivän  hiljentyminen oman itsen äärelle. Tämä yksilöllisesti räätälöity palvelukokonaisuus toimii erittäin hyvin myös osana polttari-viikonloppua!

Halutessanne vastaan teille laaditun ohjelman lisäksi myös ruokailuista tilaamanne menú-kokonaisuuden mukaan, jolloin pääsette astumaan valmiiseen pöytään, eikä tiskivuoroja tarvitse miettiä. Käytettävissä olevien tilojen ja ajan puitteissa ohjelmakokonaisuuteen on mahdollista liittää mukaan myös rentouttavia ja tehokkaasti stressiä helpottavia Touch - ja BrainRelief-Auvo -hoitoja (lue lisää hoidoista niiden omilta sivuiltaan PALVELUT -osiosta). 

Kerätkää siis kiva porukka ja ottakaa yhteyttä, niin laitetaan suunnittelutyö Teidän ikiomaa, Ihanien Naisten viikonloppua varten käyntiin!  Pyydä tarjous

 

Tytöt

IRTIOTTO ARJESTA - VOIMAA LUONNOSTA

Oletko esimies, ja kaipaat vähän jotain uudenlaista toimintaa tai näkökulmaa TYHY-päiviinne? Vai oletko juuri se henkilö, jonka vastuulla on ohjelma TAI tarjoilujen/keittiön toimivuus esim. polttareissa tai sukulaisen merkkipäiväjuhlilla/sukujuhlilla? Tai oletko kenties matkailija, joka haluaisi pienen ohjatun tutustumisretken jossain Kuopion kaupungin lähimaastossa? Ota siinä tapauksessa yhteyttä, niin ideoidaan ja räätälöidään  yhdessä teille jotain oikein mukavaa ja mieleenpainuvaa. Esimerkiksi juuri Teidän tarpeisiinne soveltuva ja toiveenne huomioiva ohjelmallinen tilaisuus, luontohetki /-retki, jossa yhdistyvät toiminta, mukava yhdessäolo ja luonnon hyvinvointivaikutukset sekä tarvittaessa myös juhlilla Sinun aikasi vapauttava tarjoilu - kaikki nämä onnistuvat kyllä! 

Luontoretkillä ryhmän optimaalinen, toivottu koko on 10-15 hklöä, mutta toki tästä suurempien kohdalla toiminta on myös mahdollista oikein hyvällä yhteisellä suunnittelulla ja ennakoinnilla. Retket/toiminta on toteutettavissa joko Kuopion kaupungin lähiluonnossa, tai muussa toivomassanne ja erikseen sovitussa paikassa, jolloin matkat huomioidaan kokonaishinnoittelussa. Luonnon hyvinvointivaikutuksista on tilattavissa luentoja myös muualle Suomeen, jolloin ryhmäkoko voi olla huomattavasti suurempikin.

Ota yhteyttä tai tilaa tarjous vaikka heti!  Pyydä tarjous

TYHY-Kuopion kaupunki
VAIHTOEHTOVALLANKUMOUS EVÄSMAKKAROILLE!

VAIHTOEHTOVALLANKUMOUS EVÄSMAKKAROILLE!

Ohjattuja ruuanvalmistusretkiä tilauksesta pienryhmille ( max. 8-10 hklöä) lähiluontoon tai halutessanne myös valmiille tulentekopaikoille. Pitkiä vaelluksia ei ole siis luvassa. 

Retkellä voit oppia ruuanvalmistustaitojen lisäksi mm. käyttämään retkikeitintä  silloin, kun nuotiota tai valmista tulentekopaikkaa ei voi hyödyntää, sekä saada vinkkejä luonnonyrttien ja muiden luonnonantimien hyödyntämiseen. Ehkäpä saat kokea uusia makuelämyksiäkin!

Oheisen YouTube-videon kautta voit tehdä kanssani myös virtuaalisen luontoruokailu-retken esimakuna siitä, mitä pienellä porukalla voidaan tehdä. Ja tämän retken tajoan Sinulle ihan ilmaiseksi, ole hyvä!  (Videoeditointi: PapeMedia)

  Myskikurpitsa-risotto syksyisessä luonnossa

Erityisruokavaliot on myös mahdollista huomioida ateriasuunnittelussa laajastikin, ja ne tarkennetaan aina jo heti tilausta suunniteltaessa. Käytetyissä raaka-aineissa suositaan aina luomua, lähiruokaa ja vastuullisesti tuotettuja elintarvikkeita.

Kysy tarjousta!  Pyydä tarjous

(Kuva: PapeMedia)

VALONPILKKU ikäihmisille & yksinäisille

Tämä UUSI - iloa, valoa, lohtua ja kokonaisvaltaista hyvää oloa tuottava - vaikuttavan kosketuksen ja läsnäolon voimaan perustuva palvelu on suunnattu juuri Sinulle, yksin asuva ja/tai yksinäisyyttä poteva ikäihminen tai hänen omaisensa! Palvelukokonaisuudessa henkilö saa minulta ensin ihanasti rentouttavan Touch-hierontahoidon (joko Mind- tai HandTouch, niistä tarkemmat kuvaukset kohdassa PALVELUT), minkä jälkeen voin keitellä hoidettavan niin halutessa kahvit/teet ja/tai viettää hänen kanssaan hetken esim. ulkona, kotipihan keinussa tai kävellen hetki lähiluonnossa. Ulkoilu tietenkin toteutettavissa käytettävissä olevan ajan, säätilan sekä henkilön terveydentilan mahdollistaessa. Käytettävissä oleva kokonaisaika hoidettavan luona palvelussa on 1,5-2h aina tehdyn tilauksen mukaan.

Näiden hierontahoitojen hinta on erikseen ostettuna 45€/30min. hoito + kotikäyntilisä 20€, matkojen ollessa yhteensä (meno-paluu) max. 25km. Tämän ylimenevältä osuudelta peritään km-korvaus. Kysy rohkeasti lisää tästä räätälöidystä VALONPILKKU-palvelukokonaisuudesta, joko itsellesi, ystävällesi tai lähiomaisellesi! Palvelun hinta määräytyy siis käytetyn ajan ja kohteen sijainnin mukaan, sisältäen aina arvonlisäveron 24%. 

HUOM! Palvelu EI ole rinnastettavissa kotipalveluun eikä kotisairaanhoitoon, eli se ei sisällä esim. asiointiapua, siivousta, ruuanvalmistusta tai mitään hoitotoimenpiteitä, joita tuottavat kuntien omat työntekijät ja palveluntuottajat. Palvelu on enemmänkin rinnastettavissa muihin kotiin vietäviin, hyvinvointia lisääviin palveluihin, kuten parturi-kampaajien, fysioterapeuttien ja jalkahoitajienkin palvelut! 

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin mietitään asiaa yhdessä, tai ilmaise toiveesi suoraan tätä kautta: 

Pyydä tarjous

Vanhus ja kädet

Edenred-Virike!

Onko Sinulla käytettävissäsi työsuhde-etuna Edenred Virike (-etu tai -setelit)? GW-palvelut on nyt mukana Edenredin Liikunta- ja Kulttuuri -kumppanuusverkostossa, joten tällä edulla voit halutessasi maksaa yllä olevista palveluistani ohjattuja, räätälöityjä luontoretkiä ja retriittien osallistumismaksuja, sekä jatkossa suunnitteilla olevia erilaisia koulutuksia. Ota yhteyttä, mikäli asia mietityttää!