MUUTOSVALMENNUS & NEUROPSYKIATRINEN TYÖHÖNVALMENNUS (TAIKA)

Valmennukset

Elämä jumissa ja ahdistaa? Oma suunta hukassa?

 

Tuntuuko ilo kadonneen elämästäsi, etkä enää nauti asioista kuten ennen? Onko olosi epätoivoinen ja voimaton, tulevaisuuden näkymätkin sumentuneet? Vai onko lähipiirisikin alkanut osoittaa huolestumisen merkkejä ja vihjailla, että jotain tarttis tehdä? Kurkkuasi kuristaa ja mietit, oletko ehkä jo sekoamassa?! 

Okei, jatketaan siis: tuppaako hommat jäämään useimmiten puolitiehen, etkä pysty oikein kunnolla keskittymään mihinkään? Ja itse asiassa, koko tehtävän (varsinkin epämieluisan) aloittaminen tuntuu sinusta jo mahdottomalta urakalta! Kenties sinulla on ollut aina vaikeuksia pysyä aikatauluissa ja hahmottaa ajan kulumista, sopeutua joukkoon kokemasi erilaisuuden vuoksi, tai toistuvia kokemuksia siitä, että et joko ymmärrä muita tai tule itse ymmärretyksi? Ja nämä sitten ruokkivat sinussa toistuvaa ahdistuneisuutta, paniikkioireita, pakkoajatuksia, alakuloisuutta, halua paeta koko maailmaa... Ehkä olet huomannut myös aisteissasi ”yli-/ alivirittyneisyyttä” jo lapsesta saakka niin, että elämääsi ovat hankaloittaneet esim. tuoksut, äänet, maut, kirkkaat värit, kokemasi tuntoaistimukset iholla ja/tai limakalvoilla, ja muut tätä sitten kovasti ihmettelevät. Tuttua? 

Jos huomasit vastaavasi KYLLÄ johonkin yllä olevista, jatka lukemista - tilanteestasi riippuen saattaisit hyötyä alla olevista valmennuksistani…

Lue Lisää
Ohjelmalliset hyvinvointipalvelut

Ohjelmalliset hyvinvointipalvelut

  • VAIHTOEHTOVALLANKUMOUS EVÄSMAKKAROILLE! - Ohjattuja ruuanvalmistusretkiä pienryhmille (8-10 hklöä) lähiluonnossa. Retkellämme voit oppia mm. käyttämään retkikeitintä silloin, ...
  • IRTIOTTO ARJESTA - VOIMAA LUONNOSTA. Oletko esimies, ja kaipaisit vähän jotain uudenlaista virikettä tai näkökulmaa TYHY-päiviinne? Vai oletko juuri se henkilö, jonka vastuulla on miettiä kenties ohjelmaa polttareihin tai sukulaisen merkkipäivään/sukujuhlaan? Tai oletko kenties MATKAILIJA, joka haluaisi ohjatun tutustumisretken jossain Kuopion kaupungin lähimaastossa? Ota siinä tapauksessa yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä teille jotain oikein mukavaa ja mieleenpainuvaa! 
  • HYVINVOINTI-RETRIITIT Aikuisille Naisille - Tulossa eri teemoilla ja toiminnallisilla osuuksilla varustettuja viikonloppu-retriittejä luonnon helmassa hiljentyen...
  • KOULUTUKSELLISET TILAISUUDET toivotuista teemoista riippuen ovat myös mahdollisia ja räätälöidään aina tilaajan kanssa yhdessä suunnitellen...
Lue Lisää
Brain Relief® -hoito

Brain Relief® -hoito

 

Brain Relief® -hoito on Suomessa kehitetty hoitomuoto, joka yhdistelee vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita sekä uusia oivalluksia integroiden ne tarkoin valittuun musiikkiin.

Brain Relief® tarjoaa rasittuneelle mielelle ja keholle keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Lue Lisää
KK-HIERONNAT-BANNERIKUVA

Kuumakivi -hieronta alk.45€

Kolottaako kehoa, lihakset jumissa? Vaiko yksinkertaisesti lämpöä & lempeää hierontaa, kropan rentoutusta vailla? Ota siinä tapauksessa suunta Metsähoitolalleni, jossa tarjolla nyt myös KUUMAKIVIHIERONTAA!

Lue Lisää
Tuntologin hoitava kosketus

Touch-hierontahoidot

Tuntologin® tarjoamat Touch-hierontahoidot & Tuntopub®

Lue Lisää