Ohjelmalliset hyvinvointipalvelut

VAIHTOEHTOVALLANKUMOUS EVÄSMAKKAROILLE!

VAIHTOEHTOVALLANKUMOUS EVÄSMAKKAROILLE!

Ohjattuja ruuanvalmistusretkiä tilauksesta pienryhmille ( max. 8-10 hklöä) lähiluontoon tai halutessanne myös valmiille tulentekopaikoille. Pitkiä vaelluksia ei ole siis luvassa. 

Retkellä voit oppia ruuanvalmistustaitojen lisäksi mm. käyttämään retkikeitintä  silloin, kun nuotiota tai valmista tulentekopaikkaa ei voi hyödyntää, sekä saada vinkkejä luonnonyrttien ja muiden luonnonantimien hyödyntämiseen. Ehkäpä saat kokea uusia makuelämyksiäkin!

Oheisen YouTube-videon kautta voit tehdä kanssani myös virtuaalisen luontoruokailu-retken esimakuna siitä, mitä pienellä porukalla voidaan tehdä. Ja tämän retken tajoan Sinulle ihan ilmaiseksi, ole hyvä!  (Videoeditointi: PapeMedia)

  Myskikurpitsa-risotto syksyisessä luonnossa

Erityisruokavaliot on myös mahdollista huomioida ateriasuunnittelussa laajastikin, ja ne tarkennetaan aina jo heti tilausta suunniteltaessa. Käytetyissä raaka-aineissa suositaan aina luomua, lähiruokaa ja vastuullisesti tuotettuja elintarvikkeita.

Kysy tarjousta toiveateriastasi! (Kuva: PapeMedia)

IRTIOTTO ARJESTA - VOIMAA LUONNOSTA

Kaipaatko uudenlaista sisältöä luentoihin, virikettä, näkökulmaa tai toiminnallisuutta koulutuksiinne, TYHY-päiviin, merkkipäiväjuhliin, polttareihin, sukujuhlaan jne.? Tai sitten vain pientä ohjelmallista piristystä / rentoutumista viikonloppuun oman kaveriporukan kanssa?

Ota silloin minuun yhteyttä, niin räätälöidään juuri Teidän tarpeisiinne soveltuva ja toiveenne huomioiva ohjelmallinen tilaisuus, luontohetki /-retki, jossa yhdistyvät myös luonnon hyvinvointivaikutukset.

Luontoretkillä ryhmän optimaalinen koko on 10-15 hklöä, toteutus joko Kuopion kaupungin lähiluonnossa, tai muussa toivomassanne ja erikseen sovitussa paikassa. Luonnon hyvinvointivaikutuksista on tilattavissa luentoja myös muualle Suomeen, jolloin ryhmäkoko voi olla huomattavasti suurempikin.

Tilaa tarjous vaikka heti!

IRTIOTTO ARJESTA - VOIMAA LUONNOSTA
HYVINVOINTI-RETRIITIT

HYVINVOINTI-RETRIITIT Aikuisille Naisille

Laatuaikaa Itsetutkiskelulle Aikuisille Naisille  - tulossa eri teemoilla ja toiminnallisilla osuuksilla varustettuja viikonloppu-retriittejä luonnon helmassa hiljentyen.

Yksin ja yhdessä muiden "siskojen" kanssa löytöretkeilet itseesi, päästät irti menneestä ja etsit keinoja toteuttaa unelmaasi, asettaa tavoitteita tulevalle. Tilaa on sekä yhteisille keskusteluille, ohjatulle toiminnalle, että myös omaan rauhaan vetäytymiselle.

Toteutus Kuopion lähialueella, ajankohdat varmistuvat myöhemmin tapahtumaan soveltuvien paikkojen löydyttyä. Seuraile siis jatkossakin näitä sivustoja ja GreenWingsin FB-sivuja...

Mini-RETRIITIT naisporukoille

Sinulle ja ystävillesi valitsemaanne omaan kohteeseen (esim. kesämökille) räätälöity yhden päivän hiljentyminen oman naiseuden äärelle!

Ei siis ulkopuolisen tahon yöpymis- ja ruokailukuluja, vaan maksatte ainoastaan ohjelmasta, jollei muusta erikseen sovita. Ruokakin toki toiveestanne järjestyy ja voi olla myös osa päivän ohjelmaa. UUTTA! Nyt myös (tilojen puitteissa) mahdollisuus liittää mukaan BrainRelief-hoidot stressinpoistoa haluaville.

Kerätkää siis kiva porukka ja ottakaa minuun yhteyttä, niin laitetaan suunnittelutyö Ihanien Naisten viikonloppua varten käyntiin!

 

Mini-RETRIITIT naisporukoille