Ohjelmalliset hyvinvointipalvelut

VAIHTOEHTOVALLANKUMOUS EVÄSMAKKAROILLE!

VAIHTOEHTOVALLANKUMOUS EVÄSMAKKAROILLE!

Ohjattuja ruuanvalmistusretkiä pienryhmille (8-10 hklöä) lähiluonnossa, ei siis luvassa pitkiä vaelluksia.

Retkellä voit oppia mm. käyttämään Trangiaa silloin, kun nuotiota ei voi hyödyntää, saada vinkkejä luonnonyrttien ja muiden luonnonantimien hyödyntämiseen, ja pääset ehkä kokemaan uusia makuelämyksiäkin!

Erityisruokavaliot on mahdollista huomioida ateriasuunnittelussa laajastikin, ja ne tarkennetaan aina jo heti tilausta suunniteltaessa. Käytetyissä raaka-aineissa suositaan luomua, lähiruokaa ja vastuullisesti tuotettuja elintarvikkeita.

Kysy tarjousta!

IRTIOTTO ARJESTA - VOIMAA LUONNOSTA

Kaipaatko uudenlaista virikettä tai näkökulmaa TYHY-päiviin, hieman erilaista ohjelmaa (EI siis räiskettä ja riehuntaa, vaan ihan jotain muuta) merkkipäivään, polttareihin, sukujuhlaan... tai sitten vain pientä ohjelmallista piristystä / rentoutumista viikonloppuun oman kaveriporukan kanssa?

Ota silloin minuun yhteyttä, niin räätälöidään juuri Teidän tarpeisiinne soveltuva ja toiveenne huomioiva ohjelmallinen luontoretki.

Ryhmän koko max. 10-15 hklöä, ja toteutus joko Kuopion kaupungin lähiluonnossa / toivomassanne paikassa.

Tilaa tarjous vaikka heti!

IRTIOTTO ARJESTA - VOIMAA LUONNOSTA
HYVINVOINTI-RETRIITIT

HYVINVOINTI-RETRIITIT Aikuisille Naisille

Laatuaikaa Itsetutkiskelulle Aikuisille Naisille  - tulossa eri teemoilla ja toiminnallisilla osuuksilla varustettuja viikonloppu-retriittejä luonnon helmassa hiljentyen.

Yksin ja yhdessä muiden "siskojen" kanssa löytöretkeilet itseesi, päästät irti menneestä ja etsit keinoja toteuttaa unelmaasi, asettaa tavoitteita tulevalle. Tilaa on sekä yhteisille keskusteluille, ohjatulle toiminnalle, että myös omaan rauhaan vetäytymiselle.

Toteutus Kuopion lähialueella, ajankohdat varmistuvat myöhemmin tapahtumaan soveltuvien paikkojen löydyttyä. Seuraile siis jatkossakin näitä sivustoja ja GreenWingsin FB-sivuja...

Mini-RETRIITIT naisporukoille

Sinulle ja ystävillesi valitsemaanne omaan kohteeseen (esim. kesämökille) räätälöity yhden päivän hiljentyminen oman naiseuden äärelle!

Ei siis ulkopuolisen tahon yöpymis- ja ruokailukuluja, vaan maksatte ainoastaan ohjelmasta, jollei muusta erikseen sovita. Ruokakin toki toiveestanne järjestyy ja voi olla myös osa päivän ohjelmaa.

Kerätkää siis kiva porukka ja ottakaa minuun yhteyttä, niin laitetaan suunnittelutyö Ihanien Naisten viikonloppua varten käyntiin!

 

Mini-RETRIITIT naisporukoille