Brain Relief® -hoito on uusi, Suomessa kehitetty hoitomuoto, joka on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita sekä uusia oivalluksia, integroituina tarkoin valittuun musiikkiin.

Brain Relief® tarjoaa rasittuneelle mielelle ja keholle keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Brain Relief -hoitoBrain Relief -hoito sopii kaikille perusterveille - niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Sinulla ei siis varsinaisesti tarvitse olla vaivoja tai kolotuksia, vaan voit tulla vain rentoutumaan. Hoidossa Sinun tehtäväsi on VAIN OLLA ja nauttia! Hoitoa EI kuitenkaan voida tehdä, jos Sinulla on kuume, aktiivinen tulehdus tai käytössäsi vahva psyykelääkitys. Hoito on turvallinen ja rentouttava kokemus myös syöpäpotilaille ja leikkauksista toipuville, sillä hoito suunnitellaan heille aina erityisen huolella ennakkoon yksilöllisesti. Jos kuitenkin epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidoille, tarkista asia lääkäriltäsi. Ja jos ylipäätään pohdit hoidon sopivuutta itsellesi, ota rohkeasti yhteyttä, niin arvioimme tilannetta yhdessä.

 

Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa, ja se sopiikin siksi erinomaisesti esim. työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille aikuisille ja nuorille. Hoidettavat ovat kertoneet mm. saaneensa BrainRelief -hoidosta ensimmäistä kertaa elämässään kokemuksen todella syväluotaavasta rentoutumisen tilasta, helpotusta ylivilkkauteen, levottomiin jalkoihin, päänsärkyihin, migreeniin, monenlaisiin kiputiloihin sekä nukahtamis- ja univaikeuksiin. Osa hoidettavista on kuvaillut myös hoidon jälkeistä voimakasta energisyyden ja keveyden kokemusta sekä mielensä kirkastumista elämän kiperissä valintatilanteissa. 

 

Brain Relief -hoito kestää 50min, mutta hoitokäyntiin kannattaa varata aikaa vähintään tunti, sillä tilannettasi kartoitetaan vielä ennen hoidon alkamista kyselylomakkeen avulla. (HUOM! Tietojasi käsitellään aina GDPR-asetusten mukaisesti.) Itse hoito tehdään aina vaatteet päällä, selinmakuulla hoitopöydällä. Jalassa on hyvä olla ohuet sukat ja ohuehkot pitkät housut, jotta jalkojen käsittely onnistuu ja tuntuu tehokkaammin. Samoin ohut ja mielellään lyhythihainen/hihaton, kaulalta avoin pusero on hoidon kannalta paras. Hoidossa käsitellään pää, kasvot, hartiat, yläselkää, kädet ja jalat. Korut riisutaan pois hoidon ajaksi, ja hiukset pidetään avoinna (muotoilutuotteet ja ”takut” on hyvä harjata pois tai tulla puhtain hiuksin). Hoito sopii toki yhtä hyvin myös kaljuille ja hyvin lyhythiuksisille! Hoitovaikutusten maksimoimiseksi olisi hyvä, jos voisit rauhoittaa loppupäivän niin, ettei Sinun tarvitse heti kiirehtiä kovin stressaaviin töihin tai tehtäviin. Myöskään autoilua ei ihan heti suoraan hoidon jälkeen suositella, koska syvärentoutus voi heikentää huomiokykyä liikenteessä.

 

Brain Relief -hoito vaikuttaa tehokkaasti yleensä jo yhdellä hoitokerralla. Kolmen hoitokerran sarjan on todettu kuitenkin tuovan pysyvämpää helpotusta asiakkailla, jotka kärsivät kroonisista vaivoista, ja joilla jo ensimmäinen hoito on niitä helpottanut. Säännöllisiä hoitoja ei sinänsä tarvita, mutta halutessaan hoidossa saa toki käydä rentoutumassa vaikka viikoittain! Brain Relief -hoidosta voit lukea lisää täältä:  www.brainrelief.fi

Tervetuloa Metsähoitolaani!

BR-Metsähoitola

Olet sydämellisesti tervetullut siis pysähtymään arjen kiireen ja suorituspaineiden keskellä, tai vain hemmottelemaan itseäsi ihanalla syvärentoutuksella uuteen "Metsähoitolaani" (kuvassa) Kuopion keskustaan, osoitteeseen Mäkikatu 8B39. Tilat ovat EloisaART -yrityksen yhteydessä. 

Varaa oma aikasi joko puhelimitse, sähköpostitse, tämän sivuston Yhteydenotto -lomakkeen kautta tai kirjautumalla VELLO-ajanvarausjärjestelmään oheisesta linkistä:

 Varaa nyt

Voit myös ilahduttaa läheistäsi tällä syvärentouttavalla Brain Relief -hoidolla LAHJAKORTIN muodossa. Ja mikäli oikein hoidosta innostut ja haluat siitä maksimaalisen hyödyn, tarjolla on nyt myös 3-kerran sarjahoito-kortteja!   

Hinnat: 62€/50min. (opiskelijat 55€, opiskelijakorttia näyttämällä)

Sarjahoitokortti: 175€ / 3x50min

 

Tyytyväiset asiakkaat